Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Μανόλης Αγγελιδάκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Μανόλη Αγγελιδάκη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μανόλης Αγγελιδάκης είναι συντηρητής ξενοδοχειακών μονάδων και κατάγεται από το Καβροχώρι. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβροχωρίου. Γνωρίζει καλά τα ζητήματα της περιοχής και με την όρεξη, τη διάθεση και τις ικανότητες που τον διακρίνουν, επιθυμεί να συμβάλει ενεργά και να προσφέρει στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα αξιόλογος συμπολίτης μας, ο Μανόλης Αγγελιδάκης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας δραστήριος άνθρωπος που συμμερίζεται τις αγωνίες αλλά και το όραμά μας για το Μαλεβίζι. Μαζί και με τον Μανόλη, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά αυτή την προσπάθεια ανάδειξης όλων των πλεονεκτημάτων του τόπου μας, την προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την προσπάθεια που έχει κάνει το Μαλεβίζι μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Μανόλη Αγγελιδάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............