Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τη Δαμάστα - του Μενέλαου Μποκέα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στο πλαίσιο της πρόσφατης διήμερης επίσκεψής του στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε σειρά επαφών σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Περιφέρεια Κρήτης και Δήμαρχο Ηρακλείου ως πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, για θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, αλλά και την ανάπτυξη του νησιού.


Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου έχασε ακόμη μια ευκαιρία ανάδειξης του περιβαλλοντικού ζητήματος που εγείρεται στη Δαμάστα από την επιβάρυνση του Σταθμού Μετατροπής ΕΡ/ΣΡ της Κρήτης. Παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων και του Πολιτιστικού Συλλόγου της Δαμάστας για συστράτευση, δεν φρόντισε να θέσει το θέμα της περιβαλλοντικής υποβάθμισης της περιοχής στον καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα περιβάλλοντος Υπουργό. Μάταια τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία του Δήμου περίμενε την ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση. Για πολλοστή, δηλαδή, φορά το Μαλεβίζι εγκλωβίζεται στην απραξία. Αντί να διαμορφώνει τις εξελίξεις, τις ακολουθεί.
Η απουσία διεκδικητικής πολιτικής στοιχίζει…
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............