Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Στο έργο κατασκευής συμπληρωματικών δικτύων στην Αυγενική ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Την πρόοδο των εργασιών κατασκευής κεντρικού αποχετευτικού αγωγού στους οικισμούς Αυγενικής – Βενεράτου – Κερασίων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Γιώργο Καραντινό, Γιώργο Βλαχάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισκέφθηκε την Αυγενική και πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, το οποίο παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς.Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κρήτης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης περίπου 1.200 μ. προκειμένου όλα τα λύματα των οικισμών να οδηγούνται στη Σηπτική Δεξαμενή και στη συνέχεια στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων. Παράλληλα κατασκευάζονται τα απαραίτητα φρεάτια και οι αντίστοιχες παροχές αποχέτευσης.


Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε σε ένα ακόμα σημαντικό έργο υποδομής αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προωθούμε την ισόρροπη ανάπτυξη των αστικών περιοχών και της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου Με την αποπεράτωση του έργου, θα επιλυθούν καίρια προβλήματα ρύπανσης του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............