Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Απόψε η αδελφοποίηση του Δήμου Ηρακλείου με την Τάμπα

Στις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένη η τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Ηρακλείου με την Τάμπα της Φλόριντα, στο Παλιό Δημαρχείο της αμερικανικής πόλης.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, πρόκειται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Τάμπα Μπομπ Μπάκχορν, προκειμένου να προχωρήσει η σχετική διαδικασία και να οριστικοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στους δύο Δήμους.Την αντιπροσωπεία του Δήμου, εκτός του Δημάρχου, απαρτίζουν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Επικοινωνίας Gian Andrea Garancini, και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ζαμπετάκης. Μαζί τους βρίσκονται επίσης ο εκπρόσωπος του ΙΤΕ και Διευθυντής του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης Αρτέμης Σαϊτάκης η εκπρόσωπος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Εβελίνα Μπάκιντα και η γιατρός Πελαγία Βελιγραδή. Θα τους πλαισιώσουν ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Τάμπα Δημήτρης Σπάρος, ο Πρόεδρος της τοπικής ΑΧΕΠΑ Γκας Παράς, ο πρώην Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συλλόγου Κρητών Μανώλης Βεληβασάκης, καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............