Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Αναβολή της εκδήλωσης για τη Ρίκα Διαλυνά

Τελικά αναβλήθηκε η τιμητική εκδήλωση, που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Ηρακλειωτών Αττικής «Κνωσός» για την κρητικιά ηθοποιό Ρίκα Διαλυνά, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, στα πλαίσια κοπής της βασιλόπιτας.

Αιτία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος των Ηρακλειωτών Μανώλης Παντουβάκης, η Ρίκα Διαλυνά, που κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση, ταξίδεψε από το Ηράκλειο, κι έφτασε στην Αθήνα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο γι αυτό τον σκοπό.
Ωστόσο. Η Ηρακλειώτισσα ηθοποιός ειδοποίησε, ότι, λόγω του συλλαλητηρίου, τριάντα περίπου  άνθρωποι, που επρόκειτο να παραβρεθούν μαζί της στην εκδήλωση, δεν θα μπορούσαν να προσέλθουν, δεδομένου, ότι η αίθουσα του Συλλόγου Ηρακλειωτών βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Σόλωνος 80), σε μικρή απόσταση από το Σύνταγμα.
Έτσι η εκδήλωση αναβλήθηκε, χωρίς, όμως, και η κοπή της βασιλόπιτας, που έγινε κανονικά.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............