Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Πανελλήνιο Συλλόγο Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑΣΕΚΔΑΠ)

Με εκπροσώπους από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Ηράκλειο πραγματοποίησε συνάντηση ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.


Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή στο Ηράκλειο, συμμετείχαν ο Αντώνης Διαμαντής, μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑΣΕΚΔΑΠ), καθώς και οι εργαζόμενες  στις δομές Δημιουργικής Απασχόλησης στους Δήμους Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδος Κατερίνα Μαράκη καιΣταυρούλα Μαρίνη αντίστοιχα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το βασικό αίτημα του Συλλόγου για μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους με σταθερή χρηματοδότηση των Δομών από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και η βασική θέση του Συλλόγου ότι οι παρούσες θέσεις εργασίας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δήμων.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να παρέμβει τις επόμενες μέρες μαζί με συναδέλφους του στα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι τελευταίες αποφάσεις για σύγχρονες και αναγκαίες δομές, όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», δημιουργούν τις προϋποθέσεις για θεσμοποίηση και ενίσχυση αντίστοιχων κοινωνικών δομών που έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα από τις δομές των δήμων του Νομού Ηρακλείου.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............