Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου Μικρασιιατών και Ποντίων Αρμενίων δήμου Σητείας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/ Ιανουαρίου στις 11.15 το πρωί στο Πολύκεντρο Σητείας η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Σ.Μ.Π.Α. Σητείας που περιλαμβάνει και την κοπή της Βασιλόπιτας κατά τα Μικρασιάτικα έθιμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα του προέδρου κου Γεώργιου Αλεβίζου και ακολούθησε η κοπής της πίτας αφού πρώτα ευλογήθηκε από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και άλλους ιερείς. 


Ακολούθησε απονομή Επαίνων προσφοράς στους κατ' επανάληψιν αιμοδότες και στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού π. Γεώργιο Γουλιέλμο.Στη συνέχεια έγινε αναφορά στο βιβλίο του Βασίλη Χατζηδάκη "Στα μονοπάτια του έρωτα και του ονείρου" από την φιλόλογο κα Φανή Παφύτα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση, συγκεντρώθηκαν και φέτος συσκευασίες ελαιολάδου 5 λ. για να σταλούν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, την Εθελοντική μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Παιδικής Μέριμνας και Προστασίας ιδρυτής της οποίας είναι ο Πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου που πρόσφατα κέρδισε με ομόφωνη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου το «Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018» για την τεράστια κοινωνική προσφορά του.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............