Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Σας προτείνουμε το βιβλίο του Δημήτρη Ποθουλάκη «Για το Ρέθεμνος που λέγαμε»

Το βιβλίο του Δημήτρη Ποθουλάκη «Για το Ρέθεμνος που λέγαμε», παρουσιάζεται από την Παγκρήτια Ένωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΔΙΠΤ (Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου) Βασιλίσης Σοφίας 25 Αθήνα, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 στις 7:00 μ.μ. και θα αναφερθούν σ' αυτό οι: Δημήτρης Αετουδάκης, λογοτέχνης - συγγραφέας, Γιάννης Γρυντάκης, διδάκτωρ ιστορίας - συγγραφέας, και ο συγγραφέας του βιβλίου. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιος Μαριδάκης.


Ένα οδοιπορικό, γεμάτο νοσταλγία στο μετά κατοχικό «παντέρμο Ρέθεμνος» και τους ανθρώπους του, στηριζόμενο σε εμπειρίες του συγγραφέα και αξιόπιστες μαρτυρίες παλιών Ρεθεμνιωτών, φιλοτεχνημένο με πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Αποτελεί δε συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου του «Το Ρέθεμνος που έφυγε», το οποίο σημείωσε εκδοτική επιτυχία και απέσπασε δεκάδες ενδιαφέρουσες κριτικές.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το εγκαταλελημένο χωριό Ξερόκαμπος ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Οι Ποταμιές του δήμου Χερσονήσου .............