Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας


Το εσπέρας τoυ Σαββάτου 19 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας καθώς και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, στην κατάμεστη αίθουσα του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλό και δημιουργικό το νέο έτος και καλή επιτυχία στο σημαντικό για την πόλη μας έργο των Συλλόγων, αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού ιδιαίτερα στις μέρες μας και εξήρε τη δράση και την προσφορά τόσο των Εθελοντών Σαμαρειτών και των Εθελοντριών Νοσηλευτριών του τοπικού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όσο και του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου της πόλης, που έχει αποδώσει πολλούς καρπούς για τον εξοπλισμό και τη στελέχωση του ιδρύματος.


Ιδιαιτέρως συνεχάρη τον  Πρόεδρο του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. και Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο για την νέα του υψηλή θέση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, λέγοντας ότι αποτελεί τιμή για όλους μας η επάξια εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης και ότι η αγάπη και οι ευχές όλων των Ιεραπετριτών τον συνοδεύουν και τον στηρίζουν.


Ο κ. Μαμαντόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και όλους τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και συλλόγων και αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο του Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου κατά τη χρονιά που πέρασε, καθώς και τους νέους στόχους τους για το έτος 2019.  Στην εκδήλωση τον Δήμο Ιεράπετρας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών, μεταξύ των οποίων ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αρακαδάκης κ.α..
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............