Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Συνάντηση για το αθλητικό κέντρο του ΟΦΑΜ είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης

Συνάντηση με στελέχη της διοίκησης του Ομίλου Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με αντικείμενο την πορεία των ενεργειών για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Τσαλικάκι.Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Δράκος Μαρής, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος του ΟΦΑΜ Νίκος Αγιομυργιαννάκης και τα μέλη της διοίκηση του αθλητικού σωματείου Γιάννης Άσπρης, Γιώργος Καμαρίτης και Μπάμπης Αεράκης, συζητήθηκαν όλες οι διαδικασίες πολεοδόμησης της Χαλέπας, μια περιοχή στην οποία προβλέπεται η δημιουργία αθλητικού κέντρου. Αποφασίστηκε επίσης να πραγματοποιηθεί μια ανοικτή συνάντηση και με τους 160 περίπου ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής, έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης από την πλευρά τους συγκεκριμένων τμημάτων της έκτασης, με σκοπό να επισπευσθούν οι διαδικασίες δημιουργίας του.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας και ειδικά στο Τσαλικάκι, μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες με τους ιδιοκτήτες της Χαλέπας, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετά σύντομα ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Ένα κέντρο που θα αποτελέσει το «σπίτι» του ΟΦΑΜ, ενός εξαιρετικά δραστήριου αθλητικού σωματείου, που αποτελεί μια κυψέλη προαγωγής του αθλητικού πνεύματος για τους νέους της περιοχής. Ευελπιστώ ότι και αυτή η προσπάθεια θα έχει επιτυχή κατάληξη, θα έχουμε την κατανόηση των ιδιοκτητών και σύντομα, η περιοχή μας θα μπορεί να καμαρώνει για ένα ακόμα σύγχρονο κέντρο άθλησης για μικρούς και μεγάλους».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............