Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σωκράτη Φάμελλο είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Γιώργος Μπάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini.


Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κρήτη, οι πρόσφατες προτάσεις του Υπουργείου για παροχή κινήτρων στους δημότες και στους Δήμους, μέσω επιδοτήσεων και μειώσεων των δημοτικών τελών, ώστε να ανακυκλώνουν περισσότερο, καθώς και ζητήματα που αφορούν στο Πράσινο Ταμείο.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπουργό για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Δήμος Ηρακλείου πρωτοπορεί στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων ενώ παρουσιάζει και σημαντική βελτίωση στην ανακύκλωση. Η συνάντηση με τον κ. Φάμελλο μας έδωσε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή συνεργασία που έχουμε με το Υπουργείο στους συγκεκριμένους τομείς».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............