Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Ο Γιάννης Κοτσυφός υποψήφιος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Γιάννης Κοτσυφός, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη εκφράζοντας τη βούλησή του να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις ερχόμενες εκλογές.Ο Γιάννης Κοτσυφός είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Θεοδωράκη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι λιμενικός, υπηρετεί στο Λ/Τ Ληνοπεραμμάτων και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ουολοήμερου Κλασικού Νηπιαγωγείου Γαζίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών Γαζίου, καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Ήταν ο ιδρυτής του 1ου Σχολικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαζίου, ενώ σήμερα είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Κυκλοφορίας και της Επιτροπής Ονοματοδοσίας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γιάννης Κοτσυφός, ένα εξαιρετικά έμπειρο, δραστήριο και αποτελεσματικό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, εμπιστεύεται, υποστηρίζει και θα είναι ξανά υποψήφιος με την παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Οι οργανωτικές του ικανότητες είναι αποδεδειγμένες, η αγάπη του για τον τόπο μας επίσης και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια, μόνο οφέλη θα έχει για τον τόπο μας. Μαζί και με τον Γιάννη, προχωράμε σε αυτόν τον όμορφο και συνάμα απαιτητικό αγώνα, πάντα με σεβασμό στην ιστορία του Μαλεβιζίου και τους ανθρώπους του. Συνεχίζουμε λοιπόν με τον αγαπητό Γιάννη Κοτσυφό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............