Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναχάραξης των δρομολογίων των απορριμματοφόρων του Δήμου Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναχάραξης των δρομολογίων των απορριμματοφόρων στο Δήμο Ηρακλείου, με στόχο την πιο σύντομη, πιο οικονομική και συνάμα αποτελεσματικότερη λειτουργία της υπηρεσίας αποκομιδής.
Είχε προηγηθεί η πλήρης καταγραφή των θέσεων όλων των κάδων απορριμμάτων και των ισχυόντων δρομολογίων των απορριμματοφόρων στο σύνολο του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και των ιδιαιτεροτήτων που η κάθε διαδρομή παρουσίαζε.
Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η εκπαίδευση των οδηγών, μια διαδικασία από την οποία θα καταγραφούν και πιθανές πρακτικές δυσλειτουργίες του προγράμματος, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα νέα δρομολόγια. 


Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι ο εξορθολογισμός του συνόλου των δρομολογίων για να βελτιωθεί ο χρόνος και η αποδοτικότητα της διαδικασίας αποκομιδής. Ταυτόχρονα, μέσω του προγράμματος, θα καταγράφονται άμεσα και οι κατεστραμμένοι κάδοι για να γίνεται πιο γρήγορα η αντικατάστασή τους, ενώ μπορεί να προσαρμόζεται και η κίνηση των απορριμματοφόρων στις περιοδικές ιδιαιτερότητες κάθε οδού (π.χ. εκτέλεση έργων), έτσι ώστε να επιλέγονται οι καταλληλότερες διαδρομές.
Αφού δοκιμαστούν στην πράξη τα νέα δρομολόγια, θα ακολουθήσει και η σχετική ενημέρωση των δημοτών.
«Μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση που θα βοηθήσει την Υπηρεσία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο έργο που επιτελεί» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ένα σχέδιο που ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα μας δίνει τις τεκμηριωμένες λύσεις που αναζητούσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργάστηκε στο πρόγραμμα και είμαι βέβαιος ότι με την εφαρμογή του, η βελτίωση θα γίνει αισθητή απ’ όλους τους συμπολίτες μας».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............