Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "2=1+1, Αναπόσπαστες σχεσεις"

Διάρκεια έκθεσης - 12/01/2019 - 31/01/2019 18:30
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Τάσος Δήμος - Γιάννης Δημητράκης - Μαρία Μαραγκουδάκη- Κώστας Ντιός - Μηνάς Καμπιτάκης - Αννα Αργυροπούλου - Ευα Διβαρη  - Άννα Πανταζή - Εφη  Μάνου - Σέντη Χανιαδάκη - Ελίζαμπεθ Διονυσοπούλου - Θανάσης Μπερούτσος - Πέπη Χατζηδάκη - Κώστας Παγωμένος  -Ζωή Σειτάνη - Ευγενία Πανουτσοπούλου - Παναγιώτης Μαυρόπουλος - Κέλλυ Κομπίτσα - Λυδία Μαργαρώνη - Νίκος Σαλιακάς - Αννα Κατιμερλή- Μιράντα Σκυλουράκη - Καλλιόπη Κωνιού - Στέλα Κουκουλάκη - Μαρία Γρηγοριάδη-Νεκτάριος Παχιαδάκης-Λαμπρινή Μποβιάτσου-Θωμάς Τουρναβίτης.


Στην έκθεση αυτή οι καλλιτέχνες εκλήθησαν να υποβάλλουν συνθέσεις ζευγαριών άρρηκτα συνδεδεμένων μεταξύ τους τόσο κατά προσωπική όσο και κατά αφηρημένη  έννοια  ή και συγκεκριμένη ακόμα που παραπέμπει σε υπερβατικές συναναστροφές  και προτάσεις.
Έτσι, έχουν δημιουργηθεί έργα που απεικονίζουν διαχρονικούς εραστές και συντρόφους όπως π.χ ο Καίσαρ και η Κλεοπάτρα, ο Δάφνης και η Χλόη, αλλά και ο ουρανός με το φεγγάρι η το αμφίβιο πουλί  με την  λιμνοθάλασσα, το παιδί και το δελφίνι η ακόμα δίδυμες  έννοιες, όπως ο αγνός κι ο βέβηλος έρως, ο ήλιος και το φεγγέρι  καθώς και τόσα άλλα πολλά παραδείγματα.
Η είσοδος είναι δωρεάν όπως  και οι συμμετοχές των καλλιτεχνών.
Το ωράριο: κάθε βράδυ από 18.00 έως 20.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής και σε μέρα και ώρα κατόπιν προφορικής συνεννοήσεως στο τηλέφωνο 2810 226683 ή με ενημέρωση στο μέιλ  met.heraklion@gmail.com.


Στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου, έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "2=1+1, Αναπόσπαστες σχεσεις"
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............