Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο TALOS PLAZA.


Το TALOS PLAZA επιθυμώντας τις φετινές γιορτές να τιμήσει την πολιτιστική παράδοση της Κρήτης και τον αυθεντικό εθιμικό της χαρακτήρα, αποφάσισε να δώσει στην συγκεκριμένη βραδιά αμιγώς τοπικό ύφος.
Άρωμα Κρήτης με κεράσματα τοπικών προϊόντων για όλους και ανάδειξη του αυθεντικού χαρακτήρα του νησιού, μέσα από άξιες επιλογές ντόπιων καλλιτεχνών.


Υπενθυμίζουμε ότι το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του TALOS PLAZA έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019.
Μια πραγματική όαση για κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη του εμπορικού κέντρου με:
Δημιουργικές δράσεις από έμπειρους Παιδαγωγούς, εκπαιδευτική Ρομποτική, μουσικές εκδηλώσεις, γυμναστικές επιδείξεις, magig show, ξυλοπόδαρους, χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κ.α.
Μια πολύ ιδιαίτερη ενότητα στο εορταστικό πρόγραμμα όλη τη διάρκεια των εορτών είναι τα παζάρια με εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής γης, αλλά και με χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα!
Ισχύει ελεύθερη είσοδος για όλους!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............