Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικες Αφηγήσεις για Παιδιά: Ο Μέγας ΜελοΜακάρων σήμερα Σάββατο στο Ηράκλειο


Ο Μέγας ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε
Χριστούγεννα είναι μοίρασμα και μοίρασμα είναι αγάπη.


Τα σπουργιτάκια παρακαλούν δυο χελιδονάκια φίλους τους να μη φύγουν το φθινόπωρο για την Αφρική. «Μείνετε ως τα Χριστούγεννα να μοιραστούμε αγάπη» λένε. «Αν μας λέγατε να μοιραστούμε νερό, σπίτι, παρέα, παιχνίδι ή ζεστασιά, θα το καταλαβαίναμε. Αλλά αγάπη; Πώς γίνεται να μοιραστούμε αγάπη;» απόρησαν τα χελιδόνια. Ύστερα φόρεσαν το καπελάκι τους κι έφυγαν μετανάστες! 
Κι όμως… ένα μελομακάρονο, όχι οποιοδήποτε μελομακάρονο αλλά ο Μέγας ΜελοΜακάρων, απέδειξε πως και η αγάπη μοιράζεται γιατί, όταν θέλουμε, όλα γίνονται.

Η Χριστουγεννιάτικη δράση του Σαββάτου θα περιλαμβάνει δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού, καθώς επίσης παιχνίδια, τραγούδια και κατασκευές απο την παιδαγωγό Ελίνα Χουδετσανάκη!

Σας περιμένουμε!ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............