Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα Αλληλεγγύης από Περιφέρεια, Εκκλησία, φορείς, εθελοντές στην φιλανθρωπική εκδήλωση ”ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Στις αξίες της Αλληλεγγύης του εθελοντισμού, στην κοινωνική συνοχή αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».Η εθελοντική εκδήλωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα έγινε στο κέντρο “Αναδρομές” στις Αρχάνες και τα έσοδα της θα διατεθούν για την αθλήτρια της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης Δήμητρας Ελένης Παντεχάκη η οποία ετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς του Τόκυο. 


Στην εκδήλωση ήταν παρόντες δίδοντας το μήνυμα της Αλληλεγγύης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Κατερίνα Παναγοπουλου, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, και πλήθος κόσμου, ενώ έγιναν βραβεύσεις στον γιατρό-Πρύτανη του Πανεπιστημίου Οδυσσέα Ζώρα για το έργο του, στην Αθλήτρια Δήμητρα Ελένη Παντεχακη η οποία μετά την νίκη της στους 71ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας, εξασφάλισε το εισιτήριο της για το εξωτερικό & από το 2019 ξεκινά το ταξίδι της πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο. Μάλιστα στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε γνωστή η θέληση του Περιφερειάρχη κ Αρναουτάκη στους οργανωτές της εκδήλωσης, στην Αθλήτρια-,στην προπονήτρια και στην οικογένεια, ότι η Περιφέρεια θα ενισχύσει την προετοιμασία της για τους Παραολυμπιακούς με το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ όλοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη. 
Ο κ Ζώρας κατά την δική του βράβευση ευχαριστώντας τους οργανωτές, αναφέρθηκε στις αξίες και στην Πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Κρήτης με βάσει το άξιο έμψυχο δυναμικό του και το επιστημονικό του έργο, αλλά και στην συνεχή στήριξη του Πανεπιστημίου από την Περιφέρεια  Κρήτης, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Το βραβείο όπως είπε το μοιράζεται με τους φίλους-συναδέλφους του και το αφιερώνει στους ασθενείς του.


 Τις ευχαριστίες τους στον κ Αρναουτάκη για την συνεργασία και στήριξη, όπως και την Εκκλησία-φορείς εξέφρασαν η κα Παναγοπουλου και η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Μαρία Αντωνακακη, τονίζοντας το σημαντικού έργου που επιτελείται σ’ όλη την Ελλάδα ευχαριστώντας τις πολυπληθείς εθελόντριες-εθελοντές. Τα συγχαρητήρια του έδωσε στους οργανωτές, στα μέλη του προεδρείου και στις εθελοντικές ομάδες για το έργο τους ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ επίσης ως επιβράβευση του φιλανθρωπικού έργου τους ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμος Χερσονήσου έδωσαν πλακέτα-αναμνηστικά δώρα στην κα Παναγοπουλου.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............