Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Σητεία με πλήθος δραστηριότητες


Με πλήθος κόσμου να συμμετάσχει και δίνει δυναμικά το παρόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σητείας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία που βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό, και έζησαν απο κοντά στιγμές Χριστουγέννων  να ζωντανεύουν μπροστά τους.
Ο ερχομός του Άη Βασίλη έδωσε και φέτος μια διαφορετική νότα χαράς στην εκδήλωση.
Ο επί 34 χρόνια Αη Βασίλης της Σητείας μοίρασε ευχές και ελπίδα στα παιδιά, σκόρπισε χαρά και γέλιο και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς μας φίλους.Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο την δημοτική φιλαρμονική υπό την διεύθυνση του κ. Γιώργου Φουρναράκη πλαισίωσαν με όμορφες μουσικές την βραδιά.
Οι κοπέλες της Σχολής Χορού BAILA πρόσφεραν χαρούμενες, γιορτινές χορογραφίες, σκορπώντας το κέφι και τη λάμψη του χορού σ' αυτή την όμορφη γιορτή.
Μία ξεχωριστή πρώτη εμφάνιση από τον Δημήτρη Πολένα το Δημοτικό ωδείο και μαθητές τους με τραγούδια από καρδιάς..

Η αντίστροφη μέτρηση σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μαζί με πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με χορό και τραγούδι που απογείωσε την διάθεση.


Το Λύκειο Ελληνίδων έδωσε για ακόμα μια χρονιά το παρόν ξεσηκώνοντας τον κόσμο να χορέψει και να θυμηθεί ρυθμούς και ήχους περασμένων δεκαετιών.


Ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης ο αντιδήμαρχος κύριος Δάκης Τερζής και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σητείας κυρία Ελένη Πλατανάκη μαζί με τις πρωταθλήτριες Σητειακής καταγωγής Μαρία Μπελιμπάσακη και Ελευθερία Πετρουλάκη όπου βραβεύτηκε απο πλευράς δήμου Σητείας για την συνεισφορά της στον αθλητισμό, έδωσαν το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση της φωταγώγησης του δέντρου αλλά και την ώθηση στον κόσμο να χορέψει συμμετέχοντας με διάθεση στους χορούς.
Το παρόν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και στις παράλληλες εκδηλώσεις έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σητείας ενόψει των εκλογών του 2019 κύριοι Νίκος Καραμανωλάκης και Νίκος Κουρουπάκης,
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ