Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα Δημάρχου Ηρακλείου για την Πρωτοχρονιά

Οι επιπτώσεις της μακράς, πολυμέτωπης κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, καθόρισαν και το 2018 την πορεία της κοινωνίας μας. Ιδίως για την νέα γενιά και τους οικονομικώς ασθενέστερους πολίτες, ήταν μια ακόμη χρονιά σκληρής δοκιμασίας.

Σε αυτή την δυσμενή συγκυρία για τον τόπο μας, προστέθηκαν και οξυμένα διεθνή θέματα, που επηρεάζουν την οικονομία, την πολιτική, και τα εθνικά μας δίκαια.Υποδεχόμαστε το 2019 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς. Με ελπίδες για θετικά βήματα σε όλους τους τομείς. Οι δύσκολες περιστάσεις απαιτούν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με επίγνωση των δυνατοτήτων μας, με συλλογική πορεία, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, με πίστη στο μέλλον της πατρίδας μας.

Στον Δήμο Ηρακλείου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα του τόπου μας, με δράσεις και έργα ζωτικής σημασίας. Θα εξακολουθήσουμε, συνάμα, να στηρίζουμε εμπράκτως, τους συμπολίτες μας που έχουν άμεσες ανάγκες.

Χρόνια Πολλά, καλό και δημιουργικό το 2019.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............