Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Δώρα της τελευταίας στιγμής

Τι αγοράζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αν δεν έχουμε προλάβει ούτε να κάνουμε τον προσωπικό απολογισμό της χρονιάς; Aν φτιάξουμε μια σύντομη λίστα, σίγουρα θα πετύχουμε τον στόχο μας. Της Σάντυς Τσαντάκη.
Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων χαίρονται εξίσου όταν αγοράζουν δώρα, με όταν τους προσφέρουν, τότε καταλαβαίνετε γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνει η ανατροπή.
Και δεν υπάρχει δικαιολογία, γιατί δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να βρούμε κάτι πρωτότυπο και οικονομικό. Τα κορίτσια τρελαίνονται για αυτοκόλλητα, κοσμήματα, καλλυντικά. Κάτι πιο συγκεκριμένο; Αγοράστε για έφηβες κοπέλες, κρίκους για τα αυτιά ή ένα λιπ-γκλος και για τα αγόρια στην ίδια ηλικία, μια θήκη για το κινητό ή ακουστικά για να ακούνε μουσική.
Ο παππούς θα ενθουσιαστεί με την ιδέα ενός ημερολογίου για το 2018 και η γιαγιά θα εκτιμήσει σίγουρα ένα ζευγάρι πλεκτά, μαλακά γάντια. Η μαμά και ο μπαμπάς, θα χαρούν με ένα unisex άρωμα, γιατί μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης έχουν μάθουν να μοιράζονται.
Και ο σύντροφος; Το άρωμα σε αυτήν την περίπτωση είναι μάλλον προβλέψιμο. Χρειάζεται κάτι πιο ιδιαίτερο, κάτι που μπορεί να φοράει όλες τις ώρες, όπως ένα εξαιρετικά απλό, δερμάτινο βραχιόλι. Και για εμάς τα κορίτσια που δεν έχουμε ηλικία; Ένα κόκκινο κραγιόν με υπογραφή, ένα σετ εσωρούχων, ένα κόσμημα για τον λαιμό, μια μπλούζα με ένα κρυφό μήνυμα. Santa Baby.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............