Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα Τετάρτη οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του «ΣΥΝΠΟΛΙΣ»

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ», θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:
* Αύριο, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00, μαζί με τον παραδοσιακό σύλλογο «Ερωφίλη», θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη επίσκεψη στο Γηροκομείο Ρεθύμνου (Παράρτημα ΑμΕΑ), στα Μισίρια.


* Ο «ΣΥΝΠΟΛΙΣ» με την δράση του «Το Καπάκι Να Κρατάς - Ρέθυμνο» μαζί με τους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών Ρεθύμνου διοργανώνουν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 - 16:00 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, υπαίθρια έκθεση παλιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.
 ΣΥΝΠΟΛΙΣ-Κοινός τόπος, Κοινός Στόχος

πηγη - ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............