Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Ήθος, διαφάνεια και σεβασμός στο δημότη είναι το τρίπτυχο που διέπει την υποψηφιότητα του κ. Μενέλαου Μποκέα για το Δήμο Μαλεβιζίου

Ήθος, διαφάνεια και σεβασμός στο δημότη είναι το τρίπτυχο που ενώνει συνεχώς νέα και δυνατά ονόματα γύρω από την υποψηφιότητα του κ. Μενέλαου Μποκέα για το Δήμο Μαλεβιζίου. Είναι αλήθεια ότι η υποψηφιότητά του κ. Μποκέα, που προχωρά ακάθεκτος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,  συσπειρώνει νέους ανθρώπους με επιστημονικές γνώσεις, αναγνωρισμένες δυνατότητες, αλλά και θέληση να προχωρήσουν δυναμικά στην αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος τους.
Τέτοιες είναι και οι υποψηφιότητες της κας. Μαρίνας Βογιατζή και του κ. Βαγγέλη Κουβίδη, που τάσσονται στο πλευρό του κ. Μενέλαου Μποκέα, πιστεύοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί και θα έπρεπε ήδη να διαδραματίζει η περιοχή. Εξάλλου, ο κ. Μποκέας έχει πολλές φορές τονίσει ότι στόχος του είναι ένα Μαλεβίζι που διαμορφώνει τις εξελίξεις και που λειτουργεί στη βάση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη μέρα, με τους δημότες συμμέτοχους κι όχι αποκλεισμένους από τις διαδικασίες.

Η κα. Μαρίνα Βογιατζή, γνωστή στην τοπική κοινωνία του Γαζίου, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Ο κ. Βαγγέλης Κουβίδης, που έλκει την καταγωγή του από την Τύλισο και χαίρει ευρύτερης εκτίμησης, εργάζεται ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............