Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Ήθος, διαφάνεια και σεβασμός στο δημότη είναι το τρίπτυχο που διέπει την υποψηφιότητα του κ. Μενέλαου Μποκέα για το Δήμο Μαλεβιζίου

Ήθος, διαφάνεια και σεβασμός στο δημότη είναι το τρίπτυχο που ενώνει συνεχώς νέα και δυνατά ονόματα γύρω από την υποψηφιότητα του κ. Μενέλαου Μποκέα για το Δήμο Μαλεβιζίου. Είναι αλήθεια ότι η υποψηφιότητά του κ. Μποκέα, που προχωρά ακάθεκτος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,  συσπειρώνει νέους ανθρώπους με επιστημονικές γνώσεις, αναγνωρισμένες δυνατότητες, αλλά και θέληση να προχωρήσουν δυναμικά στην αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος τους.
Τέτοιες είναι και οι υποψηφιότητες της κας. Μαρίνας Βογιατζή και του κ. Βαγγέλη Κουβίδη, που τάσσονται στο πλευρό του κ. Μενέλαου Μποκέα, πιστεύοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί και θα έπρεπε ήδη να διαδραματίζει η περιοχή. Εξάλλου, ο κ. Μποκέας έχει πολλές φορές τονίσει ότι στόχος του είναι ένα Μαλεβίζι που διαμορφώνει τις εξελίξεις και που λειτουργεί στη βάση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη μέρα, με τους δημότες συμμέτοχους κι όχι αποκλεισμένους από τις διαδικασίες.

Η κα. Μαρίνα Βογιατζή, γνωστή στην τοπική κοινωνία του Γαζίου, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Ο κ. Βαγγέλης Κουβίδης, που έλκει την καταγωγή του από την Τύλισο και χαίρει ευρύτερης εκτίμησης, εργάζεται ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ