Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Ο Μανόλης Μπελιμπασάκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και εξαιρετικά δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Μανόλη Μπελιμπασάκη από τη Ροδιά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Μανόλης Μπελιμπασάκης είναι γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, άθλημα με το οποίο και ασχολείται. Έχει έντονες κοινωνικές ανησυχίες, επιθυμεί να προσφέρει στο Μαλεβίζι και με την πειθαρχία και τον οργανωτικό του χαρακτήρα, αποσκοπεί στο να συνεισφέρει ό,τι καλύτερο, μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας, ο Μανόλης Μπελιμπασάκης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας εξαιρετικά δραστήριος άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του και να ενισχύσει με τις ιδέες, τη φαντασία και τη διάθεσή του, την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Μαζί και με τον Μανόλη, συνεχίζουμε τον αγώνα, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που απαιτείται και που δημιουργεί τις συνθήκες για να παραμείνει ο τόπος μας, το Μαλεβίζι, ένα ισχυρό μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με διαφάνεια και αξιοπιστία, με ικανότητες και σεβασμό στον πολίτη, αλλά και με ένα αξιόπιστο, χωρίς λαϊκισμούς πρόγραμμα, προχωράμε μπροστά. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Μανόλης Μπελιμπασάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............