Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Στο Προεδρικό Μέγαρο, για τα Κάλαντα των Χριστουγέννων ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά από πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου

Τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, θα ψάλει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων, που θα βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Βρέντζος και τα μέλη του θα χορέψουν Ανωγειανό πηδηχτό και στη συνέχεια θα ψάλουν τα κάλαντα και θα ανταλλάξει δώρα με τον πρώτο πολίτη της Χώρας, που αποτελεί και επίτιμο δημότη των Ανωγείων. Η ξεχωριστή παρουσία των Ανωγειανών πέρσι στο Προεδρικό Μέγαρο που προκάλεσε θετικά σχόλια, αλλά και οι δεσμοί που ανέπτυξε ο αξιότιμος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στα Ανώγεια, έφεραν και την φετινή πρόσκληση για τα Κάλαντα των Χριστουγέννων.

Στο δελτίο τύπου του Προεδρικού Μεγάρου αναφέρεται σχετικά:
“Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Επίσης, στη συνέχεια θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η Πίστη», ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κύπρος», ο Σύλλογος Τρικεριωτών Μαγνησίας «Εν Τρικερίω», η Χορωδία του 1ου Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων Κρήτης.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............