Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Οι μοναχικοί δρόμοι του Αλέξανδρου Λύρα μέσα απο ένα ιδιαίτερο βίντεο κλίπ


Το παιδί θαύμα της Κρητικής μουσικής ξαναχτύπησε... 
Είναι μόλις 25 Χρονών ο Αλέξανδρος Λύρα και με την αγάπη του για την Κρητική λύρα, έχει πιστέψει στις δυνατότητες της λύρας και μας το αποδεικνύει με την δημιουργία της σειράς ¨Του μοναχού ο δρόμος" που έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές στο χώρο της μουσικής.

Και η ιστορία της σειράς "Μοναχικοί δρόμοι συνεχίζεται σήμερα με την νέα σύνθεση "Του μοναχού ο δρόμος 6"

Με μια εξωπραγματική και μοναδική δεξιοτεχνία και με τα χρυσά του δάκτυλα να παίρνουν φωτιά, τα συναισθήματα του Αλέξανδρου μέσα από τη λύρα του μας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.Ο κάθε ένας μας θα διακρίνει σε κάθε νότα του και κάποιο συναίσθημα του. Μελαγχολία-πόνο-λύπη-χαρά!!!!

Σε ένα καταπληκτικό βίντεο που υπογράφει στη διεύθυνση φωτογραφίας και στη σκηνοθεσία ο πάντα ιδιαίτερος Περικλής Μοσχολάκης μας ταξιδεύουν μαζί με τον Αλέξανδρο σε άλλη διάσταση.

 Αλέξανδρος Λύρα λοιπόν είναι ένας εναλλακτικός Λυράρης που ξεφεύγει από τα στενά ‘’στανταρ’’ των συναδέλφων του και δημιουργεί τον δικό του τρόπο παιξίματος και ερμηνείας.
Σύνθεση και πρώτη εκτέλεση: Αλέξανδρος Λύρα Λαούτο: Δημήτρης Συγλέτος Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Λύρα,Δημήτρης Συγλέτος Στούντιο ηχογράφησης λύρας: Βαγγέλης Πυθαρουλης Μίξη μάστερινγκ ήχου: Στούντιο- Δημήτρης Συγλέτος Διεύθυνση φωτογραφίας: Περικλής Μοσχολάκης Σκηνοθεσία: Περικλής Μοσχολάκης Κάμερα: Γιάννης Αγγελιδάκης Post Production: www.periklis.grΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΑΥΤΌ!
1.ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΉ ΣΚΗΝΉ ΤΆΔΕ ΕΦΗ
ΚΑΙ
2.ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΌ ΦΡΟΥΡΝΟ""Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ"
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ