Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος εργασιών συντήρησης και ανακαινίσεων στο λιμανάκι της Παντάνασσας.


Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα κύκλος εργασιών συντήρησης και ανακαινίσεων στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

Από ίδιους πόρους του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης και ενίσχυσης των συνθηκών ασφαλείας των εγκαταστάσεων, τοποθετήθηκαν σωσίβια με βάσεις περιμετρικά του λιμανιού και σκάλες στους μόλους, συνδέθηκε τριφασικό ρεύμα και αγοράστηκαν νέοι προβολείς που θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης των κτιρίων του Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου, έγιναν διαγραμμίσεις, καθώς και εκτεταμένοι καθαρισμοί των χώρων.
Παράλληλα, λίγες μέρες πριν, φωταγωγήθηκε για μια ακόμα χρονιά το παραδοσιακό καραβάκι των Χριστουγέννων, δίνοντας την απαραίτητη εορταστική πινελιά για τους επαγγελματίες, τους αθλητές, τους λιμενικούς και φυσικά, τους επισκέπτες του λιμανιού.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το λιμανάκι της Παντάνασσας, ένας χώρος που προσελκύει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χιλιάδες επισκέπτες, έγινε ακόμα πιο όμορφο, πιο ασφαλές και πιο λειτουργικό για όλους. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννη Κοτσυφό και όλα τα μέλη της Διοίκησης που ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια ακόμα παρέμβαση και συμβάλουν στο να διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο οι υποδομές του Δήμου μας».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............