Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση για τους οικιακούς κομποστοποιητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, για τους κατόχους οικιακών κομποστοποιητών.


Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου, τον Μάρτιο του 2017 είχαν διανεμηθεί 701 οικιακοί κομποστοποιητές σε δημότες περιαστικών περιοχών του Ηρακλείου. Η συνάντηση της περασμένης Τρίτης είχε βασικό στόχο να συζητηθούν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και να δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους των κομποστοποιητών να θέσουν ερωτήσεις και προβληματισμούς στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χάρη Μαμουλάκη, καθώς και στον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Θρασύβουλο Μανιό.


Πράγματι, έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και απόψεις και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί σύντομα αντίστοιχη συνάντηση.
Μάλιστα, επειδή το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα παραμένει μεγάλο, είναι πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα να διανεμηθούν και άλλοι οικιακοί κομποστοποιητές στους δημότες.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............