Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία η ενημερωτική συνάντηση για τους οικιακούς κομποστοποιητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, για τους κατόχους οικιακών κομποστοποιητών.


Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου, τον Μάρτιο του 2017 είχαν διανεμηθεί 701 οικιακοί κομποστοποιητές σε δημότες περιαστικών περιοχών του Ηρακλείου. Η συνάντηση της περασμένης Τρίτης είχε βασικό στόχο να συζητηθούν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και να δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους των κομποστοποιητών να θέσουν ερωτήσεις και προβληματισμούς στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χάρη Μαμουλάκη, καθώς και στον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Θρασύβουλο Μανιό.


Πράγματι, έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και απόψεις και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί σύντομα αντίστοιχη συνάντηση.
Μάλιστα, επειδή το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα παραμένει μεγάλο, είναι πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα να διανεμηθούν και άλλοι οικιακοί κομποστοποιητές στους δημότες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ