Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης αιτήματα στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης πρόκειται να ασκηθούν πιέσεις στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Αθήνα.
Η εφημερίδα «Πατρίς Ηρακλείου» φιλοξενεί, δηλώσεις του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος ανέφερε ότι «είναι στην σκέψη μας να προχωρήσουμε, ως δημοτική αρχή, σε μια τέτοια κίνηση», συμπληρώνοντας ότι «είναι ένα ζήτημα που μας έχουν θέσει πάρα πολλοί δημότες».
Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη ενέργεια της δημοτικής αρχής Ρόδου, η Aegean Airlines, σε επιστολή στον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «οι επιβάτες δεν έχουν εισπράξει όλο το όφελος της μείωσης των καθαρών ναύλων στα εισιτήρια της εταιρείας, αλλά μόνο μέρος αυτού, κυρίως λόγω της μεταβολής του ΦΠΑ από 9% το 2008 σε 13% έως το 2015 και σε 24% από το 2015-2016».
Η Κρήτη και ειδικότερα, το Ηράκλειο διαθέτει το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, καθώς το 2017 διακίνησε 7,5 εκατ. επιβάτες, διαθέτοντας μερίδιο αγοράς 13%.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............