Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης αιτήματα στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης πρόκειται να ασκηθούν πιέσεις στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Αθήνα.
Η εφημερίδα «Πατρίς Ηρακλείου» φιλοξενεί, δηλώσεις του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος ανέφερε ότι «είναι στην σκέψη μας να προχωρήσουμε, ως δημοτική αρχή, σε μια τέτοια κίνηση», συμπληρώνοντας ότι «είναι ένα ζήτημα που μας έχουν θέσει πάρα πολλοί δημότες».
Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη ενέργεια της δημοτικής αρχής Ρόδου, η Aegean Airlines, σε επιστολή στον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «οι επιβάτες δεν έχουν εισπράξει όλο το όφελος της μείωσης των καθαρών ναύλων στα εισιτήρια της εταιρείας, αλλά μόνο μέρος αυτού, κυρίως λόγω της μεταβολής του ΦΠΑ από 9% το 2008 σε 13% έως το 2015 και σε 24% από το 2015-2016».
Η Κρήτη και ειδικότερα, το Ηράκλειο διαθέτει το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, καθώς το 2017 διακίνησε 7,5 εκατ. επιβάτες, διαθέτοντας μερίδιο αγοράς 13%.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1927 το δράμα των παιδιών στην Σπιναλόγκα άν και ήταν υγιή
Τα κρητικά έπιπλα των σπιτιών περασμένων δεκαετιών
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ