Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης αιτήματα στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων

Μετά την Ρόδο, και από το Ηράκλειο Κρήτης πρόκειται να ασκηθούν πιέσεις στην Aegean Airlines για πιο ανταγωνιστικές τιμές εισιτηρίων και συγκεκριμένα για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Αθήνα.
Η εφημερίδα «Πατρίς Ηρακλείου» φιλοξενεί, δηλώσεις του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος ανέφερε ότι «είναι στην σκέψη μας να προχωρήσουμε, ως δημοτική αρχή, σε μια τέτοια κίνηση», συμπληρώνοντας ότι «είναι ένα ζήτημα που μας έχουν θέσει πάρα πολλοί δημότες».
Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη ενέργεια της δημοτικής αρχής Ρόδου, η Aegean Airlines, σε επιστολή στον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «οι επιβάτες δεν έχουν εισπράξει όλο το όφελος της μείωσης των καθαρών ναύλων στα εισιτήρια της εταιρείας, αλλά μόνο μέρος αυτού, κυρίως λόγω της μεταβολής του ΦΠΑ από 9% το 2008 σε 13% έως το 2015 και σε 24% από το 2015-2016».
Η Κρήτη και ειδικότερα, το Ηράκλειο διαθέτει το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, καθώς το 2017 διακίνησε 7,5 εκατ. επιβάτες, διαθέτοντας μερίδιο αγοράς 13%.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............