Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

«700.000 ευρώ για την αντικατάσταση του τάπητα στο Στάδιο Ελευθερίας»

Σχετικά με την τελευταία έγκριση από το Υπουργείο Οικονομίας για ένταξη στο ΠΔΕ του έργου της αντικατάστασης του τάπητα στο Στάδιο Ελευθερίας, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έπειτα από στενή συνεργασία των συναρμόδιων Υπουργείων Αθλητισμού και Οικονομίας, γίνεται γνωστό με την τελική απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας κ. Γιαννακίδη, ότι εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, του σημαντικού για το Ηράκλειο έργου της αντικατάστασης του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο Στάδιο Ελευθερίας.Το έργο είναι προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και αποτελεί έργο κοινωνικής σημασίας που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού και της άθλησης για το Ηράκλειο.

Η παραπάνω απόφαση πραγματοποιείται έπειτα από πρόταση του Υπουργείου Αθλητισμού και του αρμόδιου Υπουργού Γιώργου Βασιλειάδη και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες άθλησης της πόλης του Ηρακλείου».

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............