Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου ενέκρινε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Μαλεβιζίου για το 2019.


Πρόκειται για ένα πλάνο ενεργειών που έχει ήδη εγκριθεί από το υπουργείο Τουρισμού και περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Δήμου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις με παρουσίαση των υποδομών φιλοξενίας (ξενοδοχείων και διαμερισμάτων), του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, του φυσιολατρικού και πολιτιστικού πλούτου, καθώς και των υποδομών του Δήμου (Αρχαιολογική Συλλογή, Δημοτική Πινακοθήκη και Βιβλιοθήκη, Μουσείο Ελ Γκρέκο, Αίθουσα Τέχνης Κλινάκη, κ.α.), της πλούσιας ιστορίας και της παράδοσης του Μαλεβιζίου. Παράλληλα, περιλαμβάνει τη φιλοξενία ξένων ανταποκριτών μέσων ενημέρωσης, τη διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων προώθησης των τοπικών προϊόντων, την στοχευμένη διαδικτυακή προβολή όλων των πλεονεκτημάτων του Μαλεβιζίου, καθώς και τη δημιουργία του σχετικού υλικού προβολής.Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να υλοποιήσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής του Μαλεβιζίου, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο για την επόμενη χρονιά. Με πολλές και αλληλένδετες ενέργειες που μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα, δυναμικό παρών σε όλα τα μεγάλα τουριστικά γεγονότα, αλλά και πρωτότυπες ενέργειες προβολής που θα δείξουν σε όλο τον κόσμο τη δυναμική και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου. Αξίζουν πολλά μπράβο στην Πρόεδρο της ΑΜΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, καθώς και στους συνεργάτες από τις υπηρεσίες του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............