Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Με μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδία του Συλλόγου Αλατσατιανών και της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Διευθύνει ο Νίκος Αντωνακάκης.
Παράλληλα στις 21:00 το βράδυ, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Διάδοσης Ελληνικών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι Ηρακλείου» παρουσιάζει το έργο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Διδασκαλία - Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ταβερναράκης
Φορεσιές: Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού Ηρακλείου
Γενική Επιμέλεια: Μαρία Τριτσάρη
Επίσης συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου είναι:


10:00 - 23:00 Φιλανθρωπική δράση από τον Up 92,9 fm - «Ένα Δέντρο Γεμάτο Τρόφιμα» - Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας.
17:00 Κεντρική Σκηνή: «Ειδική Ομάδα Σ.Ε.Ο. της Ροδαυγής» α. Τραγούδια και κάλαντα με την Χορωδία της Ροδαυγής, επιμέλεια κ. Μαρίας Αντωνακάκη, χορωδού. β. Ανάγνωση και εικαστικό δρώμενο της ομάδας «Βιβλιοταξιδευτών της Ροδαυγής»
επιμέλεια κ. Θεοδοσίας Αργυράκη -Ασαργιωτάκη, εικαστικού. γ. Δράση της «Ειδικής Ομάδας Ροδαυγής Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού», επιμέλεια κ. Χριστίνας Αεράκη, Αρχηγού Σ.Ε.Ο. Τ.Τ. Ηρακλείου.
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου» : Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων φτιάχνουν «Μαγγίρι».
18:30 Κεντρική Σκηνή: Χορογραφίες από τη Σχολή Χορού Fred.
20:00 Μάθημα φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους από την Mnemosyne Photography και τον Εμμανουήλ Κομνηνό με θέμα «Εξοπλισμός φωτογράφου».
20:30 Κεντρική Σκηνή: Συναυλία με τον Σταύρο Κυριακάκη. Κιθάρα: Νίκος Μπορμπουδάκης, μπάσο: Κώστας Παντερμαράκης, drums: Γιώργος Παντερμαράκης. Σε ένα πρόγραμμα με μπλουζ και ροκ διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών…
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............