Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου


Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.
Ενημερώνουμε δε τους συμπολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας την παρασκευή εδεσμάτων/γλυκισμάτων που θα προσφερθούν δωρεάν, ότι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Ελένη Τζανάκη στο τηλ. 6980986695.


Επίσης, καθώς είναι επιθυμητή και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου η συμμετοχή των μελών στην προετοιμασία αλλά και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καλεί όσους θέλουν εθελοντικά να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6953058944 (Μιχάλης Μανδελενάκης) ή 6932456114 (Γιώργος Μηλιαράς).


ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............