Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα δώσει το διεθνούς φήμης φωνητικό σύνολο «Intercanto» με μαέστρο τον Leonard Sopi και πιανίστα τον Μανόλη Κανάκκη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου είναι:


Μουσική επιμέλεια Alpha News 106,2 fm.
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Ο Σύλλογος Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος» παρασκευάζει το παραδοσιακό ανατολίτικο γλύκισμα «Κιουνεφέ».
17:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες»: μιλά για τα παραδοσιακά φαγητά και τα γλυκά των εορτών και για τον Χοίρο. Στολίζει κουκουνάρια και ρόδια και ο καθένας παίρνει, φεύγοντας το δικό του για να το δώσει σε κάποιον που αγαπάει.
19:30 Κεντρική Σκηνή: «Μουσικά ταξίδια με μία βάρκα στο σπίτι» με τον Λεωνίδα Μαριδάκη.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........