Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα δώσει το διεθνούς φήμης φωνητικό σύνολο «Intercanto» με μαέστρο τον Leonard Sopi και πιανίστα τον Μανόλη Κανάκκη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου είναι:


Μουσική επιμέλεια Alpha News 106,2 fm.
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Ο Σύλλογος Μικρασιατών «Άγιος Πολύκαρπος» παρασκευάζει το παραδοσιακό ανατολίτικο γλύκισμα «Κιουνεφέ».
17:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες»: μιλά για τα παραδοσιακά φαγητά και τα γλυκά των εορτών και για τον Χοίρο. Στολίζει κουκουνάρια και ρόδια και ο καθένας παίρνει, φεύγοντας το δικό του για να το δώσει σε κάποιον που αγαπάει.
19:30 Κεντρική Σκηνή: «Μουσικά ταξίδια με μία βάρκα στο σπίτι» με τον Λεωνίδα Μαριδάκη.

Post Top Ad

.............