Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Ανακουφιστικής Φροντίδας Κρήτης «Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς» - Cretan Palliative Care διοργανώνει εκδήλωση με την αιγίδα του Αυστριακού Προξενείου Κρήτης, την συμμέτοχη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες:
«Τα οφέλη του εθελοντισμού» από την κ. Ροσβίτα Μπαντουβά - Πρόεδρο του Συλλόγου Ανακουφιστικής Φροντίδας και Επίτιμο Πρόξενο της Αυστρίας στην Κρήτη. «Ο Εθελοντισμός στην Ελλάδα» από τον Δρ. Μιχαήλ Ρεβύθη- Λέκτορα Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Κρήτης.


«Η φιλοσοφία της Ανακουφιστικής φροντίδας» από τον Δρ. Θεοχάρη Κωνσταντινίδη - Λέκτορα Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Κρήτης
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά και καλλιτεχνικά με έκθεση Ζωγράφων από την Αυστρία.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου είναι:
Μουσική επιμέλεια musicclub105,8 fm.
17:30 «Στα Καλούδια του Κάστρου» : Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες» φτιάχνει κουραμπιέδες!
18.00 Κεντρική Σκηνή: Αλίκη Τύμπα, χορογραφίες (zumba,balletoning)
20:00 Κεντρική Σκηνή: Έντεχνα λαϊκά ακούσματα με το συγκρότημα του Σωτήρη Μαργαρίτη. Σωτήρης Μαργαρίτης: κιθάρα- φωνή, Μάνος Αντωναίος: βιολί, Γιώργος Παπουτσάκης: λάουτο, Νίκος Σκιαδάς: ντραμς.


Post Top Ad

.............