Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο « ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ» στο Πολύκεντρο Νεολαίας από 1 εως 15 Δεκεμβρίου

Το Πολύκεντρο Νεολαίας Δ. Η θα φιλοξενήσει την πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Φωτεινής Γελασάκη με τίτλο «Το Κρητικό Τοπίο με Νότες Φαντασίας» .
Η συλλογή περιλαμβάνει 5 έργα με λάδι σε καμβά, 13 με ακουαρέλα και ακρυλικό και 7 με μελάνι, ακουαρέλα και γκουάς. Το έργο ως σύνολο περιλαμβάνει τα πρώτα στάδια ζωγραφικής της δημιουργού που τα χαρακτηρίζει η ρεαλιστική απόδοση του τοπίου και της νεκρής φύσης καθώς και την πιο πρόσφατη δουλειά της που εκφράζει μια πιο ιδιαίτερη και φανταστική προσέγγιση στο τοπίο μέσα από τα χρώματα και τα θέματα που επιλέγει.


Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 1 έως 15 Δεκεμβρίου.

Η Φωτεινή Γελασάκη είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor καλών τεχνών από το Aberystwyth University της Ουαλίας και διπλώματος γραφιστικής από το York College του Yorkshire. Μεγάλο μέρος του χρόνου της το έχει περάσει στην κρητική φύση, ειδικότερα στους νότιους πρόποδες των Λασιθιώτικων βουνών όπου μεγάλωσε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............