Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Διευθύνων σύμβουλος της Sky Express, Γιάννης Πετούλης «Ήρθαμε στα Χανιά για να μείνουμε»


«Ήρθαμε στα Χανιά για να μείνουμε». Αυτό επεσήμανε απόψε ο διευθύνων σύμβουλος της Sky Express, Γιάννης Πετούλης, στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η εταιρεία στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι, με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της στη γραμμή Αθήνα – Χανιά. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε στα Χανιά. Είναι μέρος ενός πολύ φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης που έχουμε για όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει κρητικές ρίζες και ήρθε για να μείνει στα Χανιά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πετούλης, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η Sky Express δεν φοβάται τον ανταγωνισμό.

«Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τον επιβάτη και γενικά χτίζουμε πολύ με τον επιβάτη και στην εμπιστοσύνη που θέλουμε να μας δείξει», τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι η Sky Express δεν είναι low cost αεροπορική εταιρεία, αλλά προσφέρει «δίκαιες και τίμιες τιμές, με πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών στους επιβάτες», δεδομένου ότι «με κάθε κατηγορία ναύλου, η εταιρεία παρέχει δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στο VIP Lounge και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης». Ο ίδιος σημείωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι τα τέλη στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων «τα θεωρούμε σωστά». Στη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας, παρουσία αιρετών και εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων, ο κ. Πετούλης επεσήμανε ότι «ξεκινήσαμε το 2005, είμαστε μέλος του Συνδέσμου Αερομεταφορέων Ευρώπης (ERA), διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και εξυπηρετούμε 32 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα». «Το 2014 βραβευτήκαμε ως “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” από την ERA. Τρεις συνεχόμενες χρονιές, 2015 – 2016 – 2017, βραβευόμαστε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ως η “Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία” και φέτος ως η “Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική εταιρεία μεταξύ των 10 εταιρειών με την υψηλότερη επιβατική κίνηση στην Αθήνα”», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express. Σημείωσε, δε, ότι «συνδέουμε τα νησιά 


Σημείωσε, δε, ότι «συνδέουμε τα νησιά με  τα 3 μεγάλα αστικά κέντρα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο. Είμαστε νούμερο ένα δίκτυο προορισμών εσωτερικού με 32 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, συμβάλουμε στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, του τουρισμού και της εθνικής οικονομίας και προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβάτη». Υπενθυμίζεται ότι η Sky Express διαθέτει στόλο 12 αεροσκαφών, τύπου ATR72-500 (70 θέσεων) και ATR42-500 (48 & 50 θέσεων), με δύο σειρές καθισμάτων. ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ Σημειώνεται, τέλος, ότι η Sky Express θα πραγματοποιεί τρεις καθημερινές πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά – Αθήνα (καθημερινά: 9:00, 16:30, 20:00, Κυριακή: 13:30, 16:30, 20:00), με αεροσκάφη τύπου ATR72-500, 70 θέσεων.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ