Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Από το Hong Kong ήρθε μια ακόμα βράβευση για την Chnaris H.M.D.C.

Δεν έχουν τέλος οι βραβεύσεις για την Chnaris H.M.D.C. η οποία συνεχίζει να διαγράφει μια άκρως εντυπωσιακή πορεία στον διεθνή επαγγελματικό στίβο.


Μετά το βραβείο Διακεκριμένης Επιχειρηματικής Αριστείας «Inspirational Company 2018» που απονεμήθηκε από την WorldConfederation of Business στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., το βραβείο Αριστείας, στο Business Triumph Festival 2018 του Οργανισμού Europe Business Assembly στις Κάνες και τα δυο «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» («Excellence in Hotel Management & Consulting» και «CEO of the Year» για τον Ζαχαρία Α. Χνάρη) από την Seven Stars Media Corporationστην Αγία Πελαγία, η λαμπρή πορεία συνεχίζεται από το Χονγκ Κονγκ. Εκεί, σε μια εντυπωσιακή τελετή έγινε η απονομή στον Ζαχαρία Α. Χνάρη του βραβείου «Excellence in Quality Management» από τον Οργανισμό Worldcob στην εκδήλωση «The BizzAMEA» 2018.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαίες επιχειρήσεις απ’ όλο τον κόσμο και η νέα αυτή βράβευση της ChnarisH.M.D.C. επισφραγίζει την φετινή χρονιά, η οποία έφερε διακρίσεις αλλά και θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα για την εταιρεία. Ταυτόχρονα, προβάλει την Κρήτη και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα επιχειρηματικής αριστείας, αλλά και αναπτυξιακής προοπτικής, ανοίγοντας νέους δρόμους για ισχυρές επαγγελματικές συνέργειες.


Ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μια ακόμα βράβευση, μια ακόμα ευκαιρία να προβάλλουμε την χώρα μας διεθνώς. Και αυτό είναι που μας γεμίζει χαρά: Το ότι καταφέρνουμε να λειτουργούμε αποτελεσματικά ως πρεσβευτές της πατρίδας μας στα πέρατα του κόσμου. Το ότι κρατάμε την Ελλάδα όρθια στο παγκόσμιο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μου στην Chnaris H.M.D.C., μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι ομαδική, καθώς και σε όλες τις συνεργαζόμενες τουριστικές μονάδες, που μας δίνουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώνουμε την πολυεπίπεδη επαγγελματική στρατηγική μας, με στόχο το κοινό όφελος».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ