Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Εντυπωσιακή πτήση F-16 σημερα στον “καραβολα”προπομπός της κυρίας επίδειξης την Κυριακή γιορτη του Αγ Μηνα.


Με επιτυχια εγινε σημερα στον εναέριο χώρο της παραλιακής περιοχης “Καραβολα” Ηρακλειου η δοκιμαστική πτήση F-16 “προπομπος”της κυριας αεροπορικής επίδειξης της Κυριακής 11ης Νοεμβρίου γιορτή του πολυουχου Αγ Μηνα που εχει ενταχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Πολεμικής αεροπορίας.


Η προγραμματισμένη στον ίδιο χώρο αεροπορική επίδειξη της Κυριακής σε συνεργαςια Περιφέρειας Κρήτης και της Πολεμικής Αεροπορίας προκαλεί ήδη μεγαλο ενδιαφέρον σε μικρους και μεγαλους,ενω σημερα στην εντυπωσιακή-δοκιμαστική πτήση της ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων F-16”zευς”ηταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλιου Γιωργος Πιτσουλης,ο Αντισμήναρχος Ε.Α Γιωργος Κωστακης και πολλοί Κατοικοι της περιοχης “καραβολα”οπου με χαρα και συγκινηςη παρακολούθησαν την δοκιμαστική επίδειξη του πιλότου Επισμηναγου Δημητρη Βολακακη.Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ τόσο ο κ Πιτσουλης όσο και ο κ Κωστακης ευχαριςτηςαν θερμα για την συνεργαςια την Πολεμική Αεροπορια-την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων και απηυθυναν “ανοιχτο” κάλεσμα στους πολίτες μετα το τέλος της θείας λειτουργίας στον εορτάζοντα ναό του Αγ Μηνα,να προσέλθουν στην παραλιακή ζώνη παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη Αεροπορική επίδειξη στην ευρύτερη περιοχη “καραβολα”.


Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις απεύθυνε πρόσκληση στην Πολεμική Αεροπορία για τον προγραμματισμό μιας ακόμα αεροπορικής επίδειξης μεμονωμένου αεροσκάφους F16 «Ζευς».

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, τιμώντας παράλληλα τον προστάτη της αεροπορίας Μιχαήλ Αρχάγγελο, αποδέχθηκε την πρόταση και θα συμμετέχει η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό Δημήτρη Βολακάκη.Την  προγραμματισμένη αεροπορική επίδειξη ) αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες Ηρακλειώτες από την περιοχή του Καράβολα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής στο χώρο θα βρίσκονται πιλότοι της ομάδας «Ζευς» για γνωριμία και ενημέρωση του κόσμου ενώ στη μία περίπου το μεσημερι θα ακολουθήσει η επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους.  
Η ηγεσία της Περιφέρειας εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πολεμική Αεροπορία για την αποδοχή της πρότασης, όπου με την προγραμματισμένη εναέρια εκδήλωση θα αποδοθεί τιμή από την Αεροπορία στον εορτάζοντα πολιούχο Άγιο Μηνά, αλλά παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια σπουδαία αεροπορική επίδειξη, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα και το αξιόμαχο των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Apollonia Farm με 14 βραβεία - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............