Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή σκυτάλης της αντιδημαρχίας Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Χερσονήσου

Παράδοση - παραλαβή της αντιδημαρχίας Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του δημάρχου στις Γούρνες, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους, του μέχρι σήμερα αρμόδιου αντιδημάρχου, Κωνσταντίνου Παρλαμά. Ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης ευχαρίστησε τον κ. Παρλαμά για την άριστη συνεργασία και τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διοικητική οργάνωση και στην εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου.


Αναλυτικότερα δήλωσε: «Η συνεργασία και η συμπαράσταση του κ. Παρλαμά σε θέματα ευθύνης του ήταν πάντα άμεση και άριστη. Θέλω να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω, γιατί η αγάπη του για τον τόπο του τον οδήγησε να ξεπερνάει τα όποια προβλήματα και σήμερα να αποχωρεί από μια θέση ευθύνης με θετικό πρόσημο, με σημαντικό έργο. Η διάθεσή του για προσφορά και η εμπειρία του είναι πολύτιμοι βοηθοί στη συνέχεια της κοινής μας προσπάθειας για το καλό του τόπου και των δημοτών. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία και στο Νίκο Αργυράκη στα νέα του καθήκοντα.»
Σημειώνεται ότι αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Αργυράκης, μέχρι σήμερα πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Χερσονήσου (ΔΕΥΑΧ).
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ