Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή σκυτάλης της αντιδημαρχίας Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Χερσονήσου

Παράδοση - παραλαβή της αντιδημαρχίας Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του δημάρχου στις Γούρνες, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους, του μέχρι σήμερα αρμόδιου αντιδημάρχου, Κωνσταντίνου Παρλαμά. Ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης ευχαρίστησε τον κ. Παρλαμά για την άριστη συνεργασία και τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διοικητική οργάνωση και στην εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου.


Αναλυτικότερα δήλωσε: «Η συνεργασία και η συμπαράσταση του κ. Παρλαμά σε θέματα ευθύνης του ήταν πάντα άμεση και άριστη. Θέλω να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω, γιατί η αγάπη του για τον τόπο του τον οδήγησε να ξεπερνάει τα όποια προβλήματα και σήμερα να αποχωρεί από μια θέση ευθύνης με θετικό πρόσημο, με σημαντικό έργο. Η διάθεσή του για προσφορά και η εμπειρία του είναι πολύτιμοι βοηθοί στη συνέχεια της κοινής μας προσπάθειας για το καλό του τόπου και των δημοτών. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία και στο Νίκο Αργυράκη στα νέα του καθήκοντα.»
Σημειώνεται ότι αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Αργυράκης, μέχρι σήμερα πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Χερσονήσου (ΔΕΥΑΧ).
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............