Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Ο Αριστείδης Χνάρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και εξαιρετικά δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Αριστείδη Χνάρη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ο Αριστείδης Χνάρης είναι και στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας, ενώ παράλληλα είναι φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την εξυπηρέτηση πελατών, τις τεχνικές αποτελεσματικών πωλήσεων αλλά και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα «έξυπνα» κτίρια και τα ασύρματα δίκτυα, ενώ έχει αναπτύξει σημαντική και πολύπλευρη κοινωνική δράση.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:«Καλωσορίζουμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη, έναν λαμπρό νέο του Μαλεβιζίου, τον Αριστείδη Χνάρη. Μαζί και με τον Αριστείδη, συνεχίζουμε την δύσκολα, αλλά συνάμα και όμορφη προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά, σεβόμενοι την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση και τους ανθρώπους του Μαλεβιζίου. Και με τιμά το γεγονός να βλέπω νέους ανθρώπους, υπεύθυνους και αποτελεσματικούς στους τομείς τους, με όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν στο Μαλεβίζι, να έρχονται και να πλαισιώνουν αυτόν τον αγώνα. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Αριστείδη Χνάρη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ