Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Στην αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη έχει μπεί με γκάλοπ η Ν.Δ.


Στην αναζήτηση υποψήφιου περιφερειάρχη έχει μπεί η Ν.Δ. 
Μάλλον εάν κρίνω από το γκάλοπ που διενεργεί στο διαδίκτυο συγκεκριμένη εταιρεία και η οποία φιλοδοξεί να βγάλει τον αντίπαλο του Αρναουτάκη. Στη δημοσκόπηση που γίνεται διαδικτυακά υπάρχουν πολλά ερωτήματα και πέρα από ορισμένα για τα προβλήματα, κάποια έχουν το ζουμί!
Στη θέση 5 για παράδειγμα έχουν την ερώτηση: «πόσο ικανοποιημένος είστε από το έργο του περιφερειάρχη και το επόμενο ερώτημα: «θα θέλατε να επανεκλεγει ο κ.Αρναουτάκης ως περιφερειάρχης ή να εκλεγεί κάποιος άλλος». Αλλά η ουσία είναι στα πολιτικά πρόσωπα.

Ποια μπαίνουν στο ερωτηματολόγιο; Οι Μ.Σενετάκης, Π.Πολάκης, Σ.Σταθάκης, Γ.Κεφαλογιάννης, Λ.Αυγενάκης, Γ.Μιχελογιαννάκης, Μαν.Κεφαλογιάννης, Μαν.Βολουδάκης! 
Εκεί ζητά τη γνώμη των πολιτών για τα συγκεκριμένα πρόσωπα διότι ακολουθεί κι άλλο ερώτημα για το «ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον Αρναουτάκη». 
Και μπαίνουν τα ονόματα των Μαν.Κεφαλογιάννη, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Μάξιμου Σενετάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, Μανούσου Βολουδάκη. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε που το πάει η ΝΔ.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............