Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με Πρέσβεις Ιρλανδίας και Λιθουανίας

Eθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχo Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησαν σήμερα η Πρέσβειρα της Ιρλανδίας στην Ελλάδα κ. Orla O΄ Hanrahan και ο Πρέσβης της Λιθουανίας κ. Rolandas Kačinskas.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους διπλωμάτες στο Ηράκλειο και την Κρήτη και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.


Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός και ο αγροτικός τομέας.
Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, καθώς και στις διεθνείς συνεργασίες των Εκπαιδευτικών και ερευνητικών ιδρυμάτων του νησιού που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό για το σπουδαίο έργο που παράγουν.
Στο τέλος της συνάντησης Δήμαρχος Ηρακλείου και οι Πρέσβεις αντάλλαξαν αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
Οι συναντήσεις έγιναν παρουσία του επίτιμου Προξένου της Ιρλανδίας στη Κρήτη κ. Γιάννη Ξενικάκη, και του στελέχους της Πρεσβείας Michelle Ryan και του υπ.Προξένου της Λιθουανίας κ. Μιχάλη Γιακουμάκη.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............