Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Επανεξελέγη πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης ο Γεώργιος Μαριδάκης- Δυο από τους τέσσερις Ανωγειανούς υποψηφίους πέτυχαν την εκλογή τους

Δυναμική παρουσία είχαν οι Ανωγειανοί, στις εκλογές της Παγκρητίου Ένωσεωςς την προηγούμενη Κυριακή, οι οποίες έδωσαν ξανά το χρίσμα στον Γεώργιο Μαριδάκη που με το 68,36% των ψήφων, επικράτησε του Στέλιου Παλλασάρου που έλαβε το 31,64%. Με τα αποτελέσματα αυτά ο Γεώργιος Μαριδάκης συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος της Ενώσεως, θέση την οποία κατέχει εδώ και 11 χρόνια! Παράλληλα δυο από τους τέσσερις Ανωγειανούς που έδωσαν τη μάχη του σταυρού, κατάφεραν να εκλεγούν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν . 


Αναλυτικά:
Η Οικονομολόγος Δανάη-Μαρία Κεφαλογιάννη βγήκε δεύτερη σε ψήφους και με συνολικά 1090 σταυρούς  εκλέχτηκε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαριδάκη. Τρίτη σε σταυρούς(συνολικά 987) αναδείχτηκε στους υποψηφίους του Νομού Ρεθύμνης η δικηγόρος και πρόεδρος του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας, Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη, που πέτυχε και αυτή την εκλογή της στο πλευρό του προέδρου της Ένωσης.
Δεν τα κατάφεραν να εκλεγούν οι άλλοι δυο Ανωγειανοί που συμμετείχαν στις εκλογές της Κυριακής. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ξυλούρης ο οποίος με 416 ψήφους στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου με τον Γ.Μαριδάκη, δεν εκλέγεται. Με 235 ψήφους εκτός έμεινε και ο ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Σκουλάς που βρέθηκε στις εκλογές στο πλευρό του Στέλιου Παλασσάρου στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ρεθύμνου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ