Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Επανεξελέγη πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης ο Γεώργιος Μαριδάκης- Δυο από τους τέσσερις Ανωγειανούς υποψηφίους πέτυχαν την εκλογή τους

Δυναμική παρουσία είχαν οι Ανωγειανοί, στις εκλογές της Παγκρητίου Ένωσεωςς την προηγούμενη Κυριακή, οι οποίες έδωσαν ξανά το χρίσμα στον Γεώργιο Μαριδάκη που με το 68,36% των ψήφων, επικράτησε του Στέλιου Παλλασάρου που έλαβε το 31,64%. Με τα αποτελέσματα αυτά ο Γεώργιος Μαριδάκης συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος της Ενώσεως, θέση την οποία κατέχει εδώ και 11 χρόνια! Παράλληλα δυο από τους τέσσερις Ανωγειανούς που έδωσαν τη μάχη του σταυρού, κατάφεραν να εκλεγούν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν . 


Αναλυτικά:
Η Οικονομολόγος Δανάη-Μαρία Κεφαλογιάννη βγήκε δεύτερη σε ψήφους και με συνολικά 1090 σταυρούς  εκλέχτηκε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαριδάκη. Τρίτη σε σταυρούς(συνολικά 987) αναδείχτηκε στους υποψηφίους του Νομού Ρεθύμνης η δικηγόρος και πρόεδρος του Συλλόγου των Ανωγειανών της Αθήνας, Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη, που πέτυχε και αυτή την εκλογή της στο πλευρό του προέδρου της Ένωσης.
Δεν τα κατάφεραν να εκλεγούν οι άλλοι δυο Ανωγειανοί που συμμετείχαν στις εκλογές της Κυριακής. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ξυλούρης ο οποίος με 416 ψήφους στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου με τον Γ.Μαριδάκη, δεν εκλέγεται. Με 235 ψήφους εκτός έμεινε και ο ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Σκουλάς που βρέθηκε στις εκλογές στο πλευρό του Στέλιου Παλασσάρου στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ρεθύμνου.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............