Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη για τα μηνύματα των μαθητών για την οδική ασφάλεια - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη για τα μηνύματα των μαθητών για την οδική ασφάλειαΟι μαθητές διακρίθηκαν στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Μαθητικού – φοιτητικού διαγωνισμού Πολυμέσων του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων


Τα θερμά του συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που σημείωσαν στον 4ο Διεθνή Μαθητικό -Φοιτητικό Διαγωνισμό Πολυμέσων του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης προς τους μαθητές που βραβεύθηκαν αλλά και τους εκπαιδευτικούς των έξι σχολείων που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές στους βραβευθέντες μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, του 4ου ΓΕΛ Χανίων, του Γυμνασίου Καντάνου, του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου και του ΕΠΑΛ Βρυσών.


«Το μήνυμα που στείλατε σε ολόκληρη την κοινωνία είναι τόσο δυνατό που ξεπερνά τα όρια μιας σημαντικής βράβευσης», επισημαίνει ο κ. Αρναουτάκης, τονίζοντας πως οι βραβευθέντες μαθητές με την δουλειά τους κατάφεραν να συνδράμουν καθοριστικά στον αγώνα για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Ο Περιφερειάρχης αφού συγχαίρει τόσο τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό όσο και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των σχολείων, επισημαίνει πως «στον αγώνα για την ασφαλή οδήγηση σας θεωρούμε καθοριστικούς συμμάχους και συνοδοιπόρους»,
Ειδικά για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου που έλαβε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό ένα εντυπωσιακό βίντεο που αφηγείται τις συνέπειες των τροχαίων δυστυχημάτων για τα παιδιά, ο κ. Αρναουτάκης τονίζει πως το ξεχωριστό μήνυμά τους θα προωθηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης στα ΜΜΕ του νησιού καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα.

Post Top Ad

.............