Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Τον Πύρρο Δήμα, τους Ολυμπιονίκες Κώστα Θάνο και Ηρακλή Δεσκουλίδη και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Καργιωτάκη υποδέχτηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Τον τρεις φορές χρυσό και μια φορά χάλκινο Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα, καθώς και τους Ολυμπιονίκες της Πάλης Κώστα Θάνο (4ος στην Ελληνορωμαϊκή) και Ηρακλή Δεσκουλίδη (7ος στην Ελευθέρα), αλλά και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννη Καργιωτάκη, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.Οι τρεις Ολυμπιονίκες και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκαν στο Ηράκλειο για να συμμετάσχουν στην «Γιορτή του Αθλητισμού στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη», την οποία διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠάλΕυΕ» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, το πρωί της ίδιας μέρας, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.
Η εκδήλωση, της οποίας το κεντρικό θέμα ήταν η οδική ασφάλεια, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων της πόλης.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους Ολυμπιονίκες και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Ηράκλειο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τόσο για τα οφέλη της άθλησης από μικρή ηλικία και την πολιτική του Δήμου σε θέματα μαζικού και σχολικού αθλητισμού, όσο και για θέματα οδικής ασφάλειας και την χρησιμότητα του Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην εκπαίδευση μιας νέας, καλύτερης γενιάς οδηγών.


Ο Πύρρος Δήμας, ο Κώστας Θάνος, ο Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Γιάννης Καργιωτάκης από την πλευρά τους, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου και τόνισαν θα ήθελαν να συνδράμουν για την μελλοντική διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων πάλης ή άρσης βαρών στο Ηράκλειο.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Δήμαρχος δώρισε στους αθλητές ένα μετάλλιο του Δήμου Ηρακλείου κι εκείνοι του δώρισαν μια τιμητική πλακέτα.
«Είναι τιμή μας που υποδεχόμαστε στον Δήμο έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών, τον Πύρρο Δήμα αλλά και τους Ολυμπιονίκες Κώστα Θάνο και Ηρακλή Δεσκουλίδη, καθώς τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Καργιωτάκη. Τους ευχαριστούμε που συνέδραμαν κι εκείνοι με την παρουσία τους
στην επιτυχία της εκδήλωσης στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη και θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και κυρίως τους ανθρώπους του Αθλητικού Συλλόγου “ΠαλΕυΕ”.
Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα είναι πάντα δίπλα σε προσπάθειες που προάγουν τον σχολικό αθλητισμό αλλά και θέματα τόσο σημαντικά όσο η οδική ασφάλεια».
Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ