Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Διεξαγωγή Μαθηματικών Διαγωνισμών (Ειδική Έκτακτη Ενημέρωση) το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του 79ου Διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε., «Θαλής» καθώς και ο 5ος Παλλασιθιώτικος Διαγωνισμός «Κωνσταντίνος Δασκαλάκης» ,για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου του νομού Λασιθίου.ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Λασιθίου σχετικά με τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής και διάκρισης των μαθητών σας ειδικά για τις τάξεις Α’ & Γ’ Γυμνασίου.


Πιο Συγκεκριμένα
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα επισκεπτούν τις επόμενες ημέρες (Πέμπτη & Παρασκευή) τις περισσότερες σχολικές μονάδες των Γυμνασίων του Νομού μας ώστε να ενημερώσουν τόσο τους μαθητές όσο και τους συναδέλφους Μαθηματικούς, σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του Παραρτήματος με τον Δρ. Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, όσο και την σχεδιαζόμενη ενδεχόμενη επέκταση του 2ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών Κρήτης (2018-2019) και για μαθητές της Γ’ Γυμνάσιου.
Για τις δε σχολικές μονάδες των απομακρυσμένων περιοχών, παρακαλούνται οι συνάδελφοι Μαθηματικοί όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τα μέλη της Δ.Ε. του Παραρτήματος Λασιθίου για περαιτέρω ενημέρωση.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Η ιστορική συνοικία της Αγίας Τριάδας στην πόλη του Ηρακλείου
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ