Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Διεξαγωγή Μαθηματικών Διαγωνισμών (Ειδική Έκτακτη Ενημέρωση) το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του 79ου Διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε., «Θαλής» καθώς και ο 5ος Παλλασιθιώτικος Διαγωνισμός «Κωνσταντίνος Δασκαλάκης» ,για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου του νομού Λασιθίου.ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Λασιθίου σχετικά με τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής και διάκρισης των μαθητών σας ειδικά για τις τάξεις Α’ & Γ’ Γυμνασίου.


Πιο Συγκεκριμένα
Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα επισκεπτούν τις επόμενες ημέρες (Πέμπτη & Παρασκευή) τις περισσότερες σχολικές μονάδες των Γυμνασίων του Νομού μας ώστε να ενημερώσουν τόσο τους μαθητές όσο και τους συναδέλφους Μαθηματικούς, σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του Παραρτήματος με τον Δρ. Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, όσο και την σχεδιαζόμενη ενδεχόμενη επέκταση του 2ου Θερινού Σχολείου Μαθηματικών Κρήτης (2018-2019) και για μαθητές της Γ’ Γυμνάσιου.
Για τις δε σχολικές μονάδες των απομακρυσμένων περιοχών, παρακαλούνται οι συνάδελφοι Μαθηματικοί όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τα μέλη της Δ.Ε. του Παραρτήματος Λασιθίου για περαιτέρω ενημέρωση.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............