Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Εξομαλύνονται οι σχέσεις ανάμεσα στον δήμαρχο Ηρακλείου και τη ΝΔ

Μετά την απόφαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου να μην στηρίξει εκ νέου τον νυν δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνοντας αρνητική εισήγηση στο έργο της δημοτικής αρχής Ηρακλείου, πολλά προβλήματα προκλήθηκαν στο εσωτερικό του «γαλάζιου στρατοπέδου» καθώς πολλά τοπικά στελέχη έσπευσαν να μην αναγνωρίσουν την απόφαση της ΝΟΔΕ και να δηλώσουν την στήριξή του στον Βασίλη Λαμπρινό και την παράταξή του.

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να εξομαλύνονται ανάμεσα στον δήμαρχο Ηρακλείου και την Πειραιώς, ιδιαίτερα μετά την τελευταία επίσκεψη του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.
Αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε θετικά την παρέμβαση του δημοτικής αρχής στο Πάρκο Γεωργιάδη. Ενώ άλλο ένα δείγμα είναι ότι την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα χαιρετήσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Αυγενάκη.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............