Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ο Ευριπίδης Φτενός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.Πρόκειται για τον Ευριπίδη Φτενό από τις Γωνιές, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Ευριπίδης Φτενός ασχολείται με την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, είναι παντρεμένος με τη μαθηματικό Ελένη Δραμουντάνη και πατέρας ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία, έχει έντονες ανησυχίες και διάθεση προσφοράς στον τόπο, την οποία και αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας, ο Ευριπίδης Φτενός, έρχεται να προστεθεί στην ομάδα της παράταξής μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας νέος άνθρωπος με πολλές ικανότητες, όρεξη, δυνατότητα και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας. Μαζί και με τον Ευριπίδη, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειες που κάνουν το Μαλεβίζι ένα μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον πολίτη, πλήρη διαφάνεια, ανοιχτές πόρτες στο Δημαρχείο, και ένα αξιόπιστο, πολύπλευρο και ρεαλιστικά αισιόδοξο πλάνο έργων και παρεμβάσεων που προωθούν την ισόρροπη ανάπτυξη, προχωράμε μπροστά. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Ευριπίδη Φτενό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............