Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ο Ευριπίδης Φτενός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.Πρόκειται για τον Ευριπίδη Φτενό από τις Γωνιές, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο Ευριπίδης Φτενός ασχολείται με την κτηνοτροφία και τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, είναι παντρεμένος με τη μαθηματικό Ελένη Δραμουντάνη και πατέρας ενός παιδιού. Δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία, έχει έντονες ανησυχίες και διάθεση προσφοράς στον τόπο, την οποία και αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας, ο Ευριπίδης Φτενός, έρχεται να προστεθεί στην ομάδα της παράταξής μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας νέος άνθρωπος με πολλές ικανότητες, όρεξη, δυνατότητα και διάθεση για προσφορά στον τόπο μας. Μαζί και με τον Ευριπίδη, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειες που κάνουν το Μαλεβίζι ένα μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στον πολίτη, πλήρη διαφάνεια, ανοιχτές πόρτες στο Δημαρχείο, και ένα αξιόπιστο, πολύπλευρο και ρεαλιστικά αισιόδοξο πλάνο έργων και παρεμβάσεων που προωθούν την ισόρροπη ανάπτυξη, προχωράμε μπροστά. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Ευριπίδη Φτενό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ