Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα νέα, έμπειρη και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη έχει διατελέσει στέλεχος πωλήσεων σε γνωστές εταιρείες και από το 2016 είναι διοικητικό στέλεχος του Κ.Υ. Καστελίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, δυναμική, με ταλέντο στην επικοινωνία και ικανότητα να συνθέτει, οργανωτική και παραγωγική, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Γαζίου την περίοδο 1999 – 2006, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, Αντιδήμαρχος, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Εμπειρία και αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διάθεση αλλά και δυνατότητα προσφοράς στα κοινά. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά της Ειρήνης Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία έρχεται να συμβάλλει στον αγώνα της Δημοτικής Αρχής την επόμενη ημέρα. Μαζί και με την Ειρήνη, με την όρεξη και τις ικανότητες που τη διακρίνουν, προχωράμε τον σχεδιασμό μας και προετοιμάζουμε την συνέχιση του πολύπλευρου έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το Δήμο.
Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1927 το δράμα των παιδιών στην Σπιναλόγκα άν και ήταν υγιή
Τα κρητικά έπιπλα των σπιτιών περασμένων δεκαετιών
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ