Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα νέα, έμπειρη και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη έχει διατελέσει στέλεχος πωλήσεων σε γνωστές εταιρείες και από το 2016 είναι διοικητικό στέλεχος του Κ.Υ. Καστελίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, δυναμική, με ταλέντο στην επικοινωνία και ικανότητα να συνθέτει, οργανωτική και παραγωγική, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Γαζίου την περίοδο 1999 – 2006, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, Αντιδήμαρχος, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Εμπειρία και αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διάθεση αλλά και δυνατότητα προσφοράς στα κοινά. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά της Ειρήνης Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία έρχεται να συμβάλλει στον αγώνα της Δημοτικής Αρχής την επόμενη ημέρα. Μαζί και με την Ειρήνη, με την όρεξη και τις ικανότητες που τη διακρίνουν, προχωράμε τον σχεδιασμό μας και προετοιμάζουμε την συνέχιση του πολύπλευρου έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το Δήμο.
Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............