Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης πολιούχου της Σητείας


Πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική θεία ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Λάμπης, Συβρίτου καί Σφακίων κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στην πόλη της Σητείας.
Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Συλλείτουργου  ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της σεπτής εικόνος και των ιερών λειψάνων της Αγίας που φυλάσσονται στον πανηγυρίζοντα ναό, μέσω των κεντρικών οδών Γ. Αρκαδίου, Ν. Πολυχρονίδου, Ι. Σακκαδάκη, Ελ. Βενιζέλου, Ν. Καζαντζάκη και Γ. Αρκαδίου, ενώ τιμές θα αποδώσουν στρατιωτικό άγημα της 11ης Μ.Σ.Ε.Π. Ζήρου και η Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας.
Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης, η αντιπεριφεριάρχης Νομού Λασιθίου κυρία Πελαγία Πετράκη, ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Δάκης Τερζής, Νίκος Λατζανάκης και Παύλος Χριστοδουλάκης, όπως επίσης και ο κύριος Νίκος Καραμανωλάκης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σητείας και υποψήφιος δήμαρχος, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Σητείας και επίσης υποψήφιος δήμαρχος κύριος Νίκος Κουρουπάκης.ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ